hbr@harrybarsk.com
Telefon: +46 8 5511 6565

Harry Barsk Recruitment

Harry Barsk Recruitment har specialiserat sig på att erbjuda en personlig search- och headhuntingservice för företag som behöver hitta kompetenta medarbetare inom sektorn snabbrörliga konsumentprodukter.

Målsättningen är att ge en personlig service på ett så öppet och ärligt sätt att både kandidater och uppdragsgivare får en positiv erfarenhet av våra tjänster samt att detta uppfyller förväntningarna från båda parter.

Roller som ligger i vårt spektra är från VD till mellanchefsnivå, med fokus på FMCG- (Fast Moving Consumer Goods) företag som har snabbrörliga konsumentprodukter oftast med kända varumärken inom livsmedel, hemelektronik, video/data –spel och musik för att nämna några huvudgrupper.

Uppdragsgivare är ofta leverantörer av konsumentprodukter som kan köpas på t ex ICA, COOP, Systembolaget, El-giganten, Bauhaus, K-Rauta eller Stadium.

Nätverket består av människor på olika nivåer i sina karriärer. Gemensamt är att vi har en tät kontakt med uppdragsgivare och kandidater i databasen för att alltid ligga steget före och upprätthålla en hög kvalitet för bägge parter.

harrybarsksignature harrybarskfoto

 • Contacts

  Harry Barsk
  Helena Cooke Randquist
  Sara Henfridsson
 • Phone numbers in:

  Sweden +46 8 55116565
  Finland +358 931584666
  UK +44 7909 903365